Kralj sevdaha posjetio liječnika

Halid Bešlić se prehladio i odlučio smanjiti broj nastupa

Foto: Marko Mrkonjić
Halid Bešlić se prehladio i odlučio smanjiti broj nastupa
10.12.2009.
u 17:07
Ne smijem previše nastupati, moram se čuvati. Nisam siguran ni hoću li pjevati za novogodišnje praznike. Imam dosta ponuda, a najbolja je ona iz Dubrovnika - kaže Halid.
Pogledaj originalni članak

Halida Bešlića posljednjih nekoliko dana muči prehlada i stoga je posjetio liječnika. 
- Malo sam se forsirao, potrebno mi je više odmora. Svakog dana idem na planine, uživam u prirodi i čistom zraku. Nadam se da ću do vikenda ponovno biti u dobroj formi - kazao je Bešlić.
Već u subotu Halid će pjevati u austrijskom Linzu, ali ističe da će zbog zdravlja smanjiti broj nastupa u idućem razdoblju.
- Ne smijem previše nastupati, moram se čuvati. Nisam siguran ni hoću li pjevati za novogodišnje praznike. Imam dosta ponuda, a najbolja je ona iz Dubrovnika - kaže Halid.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
maraton
17:35 10.12.2009.

Svaki Dubrovćanin je tukac koji te zove u grad.Bilo bi bolje da se svi dubrovćani izjasne ka muslimani jer su uvik bili nejasni u svojoj politici.Glavni moto in je bija: sa svakin dobro a s nikim iskreno.