brojne nove žrtve

Hakeri opet napali: 'Iscurile' gole fotke Kim Kardashian i Avril Lavigne

Foto: Twitter
kim emily
Foto: Instagram
Kim Kardashian
Foto: Twitter
avril lavigne
Foto: Instagram
kaley cuoco
Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL
Hayden Panettiere
Foto: Baxter/Press Association/PIXSELL
Vanessa Hudgens
Foto: Twitter
emily ratajkowski (1)
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
Jenny McCarthy
21.09.2014.
u 11:07
Najnoviji hakerski napad stiže tri tjedna nakon što je Hollywood potresao veliki skandal u kojem su objavljene gole fotografije više od 100 poznatih žena
Pogledaj originalni članak

Kim Kardashian, Hayden Panettiere, Avril Lavigne, Kaley Cuoco i Vanessa Hudgens žrtve su novog hakerskog napada na poznate ljepotice iz svijeta šoubiza. Njihove gole fotografije osvanule su u subotu navečer na forumima 4chan i Redditu, no ubrzo su uklonjene.

Najnoviji hakerski napad stiže tri tjedna nakon što je Hollywood potresao veliki skandal u kojem su objavljene gole fotografije više od 100 poznatih žena, uključujući Jennifer Lawrence, Kate Upton, Aubrey Plaza i mnoge druge.

Glasnogovornik Kim Kardashian nije želio potvrditi je li riječ o autentičnim snimkama, no prema pisanju E! Newsa, žena na fotografiji, koja je snimila selfie u kupaonici, sliči poznatoj starleti.

Ovo nije prvi da se Kim mora baviti objavljenim fotografijama bez njenog znanja na kojima je gola. Snimka seksualnog odnosa između nje i tadašnjeg dečka Ray-Ja 2007. godine iscurila je u javnost. Kim je tužila kompaniju Vivid Entertainment, a stvar je riješena nagodbom od 5 milijuna dolara.

Na svježe objavljenim fotografijama nalaze se i model Emily Ratajkowski, bivša Playboyeva zečica Jenny McCharty, glumice Kate Bosworth, Lake Bell i Gabrielle Union koja je odmah poručila kako cijeli slučaj daje u ruke FBI-u.

>>Procurile gole fotografije Jennifer Lawrence!

>>Kim Kardashian šokirala: Potpuno gola pohvalila se obožavateljima

>>'Do krajnjih granica tužit ćemo sve koji objave ove ilegalno nabavljene fotografije!'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar cuckoo
cuckoo
17:53 21.09.2014.

bila bi vijest da su hackeri objavili fotografije odjevenih glumica.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:11 21.09.2014.

Kada popularnost drastično opadne, izvor prihoda od prodaje očajnih časopisa, "hakeri" nastupaju....

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:29 21.09.2014.

Svak tko hoće neka objavi svoju golotinju ,samo to bi bio užas trebalo bi devedeset posto izbrisati.