Neobičan savjet

Gwyneth Paltrow traži od žena da spale svoje grudnjake

Foto: Reuters/PIXSELL
gwyneth paltrow
Foto: BREUEL-BILD/ABB/DPA/PIXSELL
Gwyneth Paltrow
Foto: Reuters/PIXSELL
amfAR
04.02.2017.
u 10:35
Glumica je putem svoje internet stranice podijelila savjet stručnjakinje za ljubavne veze Suzannah Galland koja smatra da je bivše najlakše preboljeti spaljivanjem donjeg rublja
Pogledaj originalni članak

Glumica Gwyneth Paltrow putem svoje internet stranice Goop često dijeli savjete obožavateljima, a ti savjeti su najčešće dosta neobični i skupi.

Jedan bizarni savjet na temu kako što lakše preboljeti bivšeg partnera podijelila je s čitateljima i ovaj tjedan. Čitateljima je prenijela savjete stručnjakinja za ljubavne odnose Suzannah Galland.

Suzannah je napisala članak koji je naslovljen: Spalite svoje grudnjake i riješite se sjećanja na bivše. U članku tvrdi da naše donje rublje skuplja negativnu energiju i kada se ljubavna veza završi najbolje je riješiti se takvih stvari, ali pri tom ne misli da je dovoljno staro donje rublje baciti. 

Naime, Suzannah i Gwyneth savjetuju čitateljicama da je najbolje da spale svoje grudnjake i ostalo donje rublje kako bi se riješile negativne energije.

Kažu da se taj čin spaljivanja treba odvijati točno određenih datuma kada je pun mjesec, a prvi datum kada je pun mjesec je baš uoči Valentinova 11. veljače. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MU
Mukowsky
11:32 04.02.2017.

Lako tebi kad imaš grudi veličine jaja na oko.

AU
austrougarskigeneral
19:12 04.02.2017.

pa šta hoće dokazati s tim?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:42 04.02.2017.

slazem se u potpunosti.