PRIZNANJE

Gwyneth Paltrow priznala da joj je teško u braku

Foto: pixsell
gwyneth paltrow
Foto: pixsell
chris martin (1)
Foto: Pixsell
gwyneth
04.08.2011.
u 12:10
38-godišnja je glumica u intervjuu za američko izdanje časopisa Elle rekla kako brak smatra vrlo teškim, međutim ona i suprug nemaju namjeru rastati se.
Pogledaj originalni članak

Oskarovka Gwyneth Paltrow udala se za Chrisa Martina, pjevača grupe Coldplay, prije sedam godina. Iako naglašava da su sretni zajedno, glumica priznaje da bračni život zna biti sve samo ne lagan.

Gwyneth i Chris roditelji su sedmogodišnje djevojčice Apple i petogodišnjeg dječaka Mosesa, a Gwyneth je za američki Elle izjavila:
– Ponekad je teško biti s nekim dugo vremena. Moramo proći i kroz razdoblja koja nisu vedra i vesela. Uvijek sam govorila i kažem: život je dug i nikada ne znate što se može dogoditi.

I dok 38-godišnja ljepotica tvrdi kako joj u vezi sa suprugom cvatu ruže, rekla je kako bi se Chris i ona, u slučaju prekida, razišli prijateljski.
– Ako, nedajbože, kroz neko vrijeme odlučimo da to više nije to i da ne želimo biti zajedno, ostat ćemo u dobrim odnosima jer se međusobno jako poštujemo – rekla je Gwyneth te naglasila kako je Chris bio njezin najbolji izbor.

– Chris je izvrstan tata, volimo našu djecu. Međutim, bez obzira na sve, nikada ne možete biti potpuno opušteni i samozadovoljni te pomisliti: "Imam brak i to je to!“. Mislim da je brak isto tako neizvjestan kao i puno drugih stvari u životu. Ne želim ga uzeti zdravo za gotovo – zaključila je glumica.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.