Savjeti glumice

Gwenyth Paltrow ne preskače jogu i jede zdravo, ali i pije viski svaki dan

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
25.09.2018.
u 16:09
Kad je dan gotov pripremim si kupku i popijem čašu japanskog viskija. Pijem svaki dan u tjednu, veli glumica.
Pogledaj originalni članak

Gwyneth Paltrow poznata je po svom iznimno zdravom životu - ne preskače jogu, hrani se samo organskim namirnicama, a to sve dijeli na stranici svog branda "Goop" koji slavi deset godina.

Liječnici nekim njezinim receptima ni najmanje nisu oduševljeni; podsjetimo samo na doktoricu Jen Gunter koja je kako bi dokazala da je u pravu za primjer uzela sam sadržaj stranice.

- Zašto stavljati kamenje na vaginu i dijeliti savjete čovjeka koji tvrdi da priča s duhovima, pitala se Gunter.

Doktorica dodaje kako se sve mora uzeti s dozom opreza, jer su neki od savjeta i opasni po život. Sama je provela istraživanje i isprobala jedan od recepata, a odmah je primijetila da glavni sastojak sadrži arsen i može biti poprilično štetan.

Glumica ima vojsku fanova koji slijepo slijede njezine savjete i u prepirci s Gunter su naravno stali na stranu Paltrow. No što će reći na glumičinu posljednju izjavu koju je dala za standard.co.uk pričajući o dućanu kojeg otvara u Londonu?

Paltrow tvrdi kako njezin život nisu samo zdrava hrana, tretmani vagine i non-stop pilates.

- Dižem se rano i prvo popijem kavu prije nego probudim djecu da ih odvedem u školu. Tad vježbam, a zatim idem u ured gdje provedem cijeli dan. Tad radimo domaće zadaće i provodimo obiteljsko vrijeme. Kad je to gotovo – pripremim si kupku i popijem čašu japanskog viskija. Pijem svaki dan u tjednu, smije se Gwyneth. Iz krajnosti u krajnost, od super zdravog života očito se mora odmoriti i njegovo zaštitno lice, no pijenje žestokog alkohola svakodnevno?

Ne sumnjamo da će se liječnici opet javiti i krenuti u prepirku oko Gwynetinih savjeta.

Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:58 25.09.2018.

ove kaj upraznjavaju jogu vole analni sex

ST
Stručnjak
11:22 26.09.2018.

što joj znači zdrava hrana i joga kad se napušava cigaretama?

ST
Stručnjak
11:22 26.09.2018.

što joj znači zdrava hrana i joga kad se napušava cigaretama?

Još iz rubrike Showbiz