boji se za djecu

Poremećeni obožavatelj svuda pratio Gwen Stefani

Foto: DGRF/Press Association/PIXSELL
Gwen Stefani
Foto: DGRF/Press Association/PIXSELL
Gwen Stefani
Foto: GTTCW/Press Association/PIXSELL
Gwen Stefani
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Gwen Stefani
Foto: Instagram
gwen stefani
30.03.2015.
u 13:27
Otac Gwen Stefani u tužbi je naveo kako je obožavatelj njegovu kćer dočekivao ispred njezina doma, ispred njegova doma te ispred privatne ordinacije njezina liječnika
Pogledaj originalni članak

Gwen Stefani na meti je opsjednutog obožavatelja Richarda Portnoya. Njezin otac Dennis podnio je tužbu protiv Richarda te tako ishodovao svojoj kćeri i sinovima mir.

Stefani je u tužbi naveo kako je obožavatelj njegovu kćer dočekivao ispred njezina doma, ispred njegova doma te ispred privatne ordinacije njezina liječnika.

Dennis je za strane medije izjavio kako ga je jednom prilikom Richard dočekao ispred kuće te mu krenuo čitati ljubavno pismo namijenjeno Gwen. Gwen se, navodno, jako boji za sigurnost svoje djece.

>>Gwen Stefani 'žicala' autogram od Stinga

>>Gwen Stefani trudna po treći put

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.