htc cro a porter

Grupa Vatra glazbeni je gost na reviji dizajnerice Ivane Popović

Foto: Goran Berović
popović (1)
Foto: Pixsell
popović (1)
Foto: Pixsell
popović (1)
20.10.2011.
u 22:00
– Ivana i ja već smo dugi niz godina ljetni susjedi jer imamo vikendicu do apartmana i oduvijek smo voljeli čavrljati i provoditi vrijeme skupa – otkriva Ivan Dečak, frontmen Vatre, a Ivana šaljivo dodaje: – Mame nam se druže na plaži...
Pogledaj originalni članak

Prijateljstvo koje je počelo prije deset godina ljetovanjima na otoku Krku ove jeseni urodilo je poslovnom suradnjom čiji će rezultat modna dizajnerica Ivana Popović i grupa Vatra pokazati u petak na HTC Cro-a-Porteru.

Mame se druže na plaži

Naime, virovitički rock-sastav bit će glazbeni gost na reviji zagrebačke dizajnerice i akademske kiparice koja je za tu ulogu proteklih godina angažirala grupu Let 3, pjevačicu Martinu Vrbos, ženski zbor Le Zbor... – Ivana i ja već smo dugi niz godina ljetni susjedi jer imamo vikendicu do apartmana i oduvijek smo voljeli čavrljati i provoditi vrijeme skupa – otkriva Ivan Dečak, frontmen Vatre, a Ivana šaljivo dodaje:

– Mame nam se druže na plaži... Oduševile su me pjesme s njihova novog albuma “Ima li budnih” i ljetos sam Ivanu ponudila da napravimo nešto zajedno. Prihvatio je kada sam mu rekla da će na reviji biti puno šminkerica u štiklama koje će kupiti CD.

Publika će tako tijekom njezine revije na CAP-u slušati pjesmu “Tremolo”, singl koji je najavio Vatrin šesti studijski album.

– Napravili smo malo drukčiju, dužu verziju tako da odgovara ritmu revije, a Damir Urban, nažalost, neće pjevati sa mnom jer ima drugih obveza – kaže Dečak ponosno ističući da će sa svojim bendom nastupiti kao glazbeni dio revije, a ne samo kao podloga.

Reviju nose atletičarke

Za svoju prijateljicu Ivanu ima samo lijepe riječi.

– Njezine originalne kreacije izdižu je iz prosjeka toga posla. Teško ju je ponekad pratiti jer njezin mozak pokreće drukčije gorivo od ostalih mozgova. Najkraće, vrlo interesantna osoba – hvali pjevač te dodaje:

– Među prvima sam koji imaju priliku vidjeti Ivanine nove kreacije jer ih uvijek radi ljeti. Za sve ostale, jedinstvena dizajnerica koja oduševljava, a katkad i šokira, novu kolekciju otkrit će u petak.

– Sve je na šljokice! Odjeću nose atletičarke i košarkašice od 13 do 15 godina, članice modne agencije Atomic Models. Nema prozirnih materijala, seksepila ni pretencioznog – opisuje Ivana te za kraj otkriva kako je ovo tek početak suradnje s Vatrom.

– Zajedno s nagrađivanim Zvonimirom Bulajom radit ću animacije za spot za njihov treći singl.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.