KAD BOSANCI KAJKAJU

Grupa Dubioza Kolektiv obradom 'Lepe ti je Zagorje zelene' poziva na koncert

Foto: Screenshot
Dubioza kolektiv
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
dubioza kolektiv
Foto: Nino Stojić
Dubioza
Foto: Revelin
Dubioza u Dubrovniku
18.04.2017.
u 14:04
Momci su se za ovu priliku obukli u narodne nošnje i uz pratnju tamburaša otpjevali "Lepe ti je Zagorje zelene".
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpopularnijih bendova u regiji, bosanski Dubioza kolektiv, na originalni način pozvao je fanove na koncert u Zagrebu 17. studenog. Momci su se za ovu priliku obukli u narodne nošnje i uz pratnju tamburaša otpjevali "Lepe ti je Zagorje zelene", a sve skupa snimili u prostorijama KUD-a Miljenko Cvitković u Sarajevu.

- Reggea, rocka, punka i sevdaha, sve to svira Dubioza ta - pjevaju duhoviti Bosanci, pozivajući sve obožavatelje da što prije kupe ulaznice za koncert u Domu sportova.

U Veliku dvoranu zagrebačkog Doma sportova, koju su dosad tri puta rasprodali, najviše od svih bendova u novijoj povijesti, Dubioza se vraća u petak, 17. studenog. Do tog, centralnog koncerta jeseni, grupa će, kao i proteklih godina, nastupati uzduž i poprijeko cijelog kontinenta, a na putu će im se naći Nizozemska, Francuska, Njemačka, Češka, Švicarska, Belgija, Austrija, Španjolska, Italija, Norveška, Mađarska, Bosna i Hercegovina, Poljska, Velika Britanija i Grčka.

Ulaznice za zagrebački koncert zabiježile su jedan od najjačih prodajnih izlaza ove godine, a po nižoj cijeni od 80 kn kupiti se mogu do nedjelje, 30. travnja. Od ponedjeljka, 1. svibnja za ulaz će trebati izdvojiti 90 kn, a na sam dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte će koštati 110 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

>>Dubioza Kolektiv vraća se u Dom sportova

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
15:06 18.04.2017.

Ajmo lijepo nazad ubosnu i čmrljit

MO
mobitel20
14:30 18.04.2017.

Velikobosanski nacionalisti koji glume "multikulti raju"...Kao i mnogi velikobosanci, uvlace se Hrvatskoj da bi unutat BiH negirali elementarna prava Hrvata, ukljucujuci jezik, pravo biranja...to perfidno zovu "cijepanjem Bosne"...