Sve zbog alkohola

Grdović o Lokinu: Opraštam mu, prijatelji smo i on je moj idol

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Grdović i Lokin
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Grdović i Lokin
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Grdović i Lokin
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Lokin i Grdović
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Lokin i Grdović
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Lokin i Grdović
14.09.2014.
u 18:07
Nakon što je Lokin izjavio da bi Grdović trebao na liječenje od alkoholizma, Mladen se naljutio i rekao da Duško gleda svoja posla jer pije rakije i viskije od jutra do sutra kao i da prvo mora pomesti smeće ispred svoje kuće.
Pogledaj originalni članak

- Mladenu ništa nisam zamjerio. To nije govorio on nego nešto drugo. Zbog prijateljstva neću reći da je previše popio, rekao je Duško Lokin (71), piše 24 sata.

Nakon što je Lokin izjavio da bi Grdović trebao na liječenje od alkoholizma, Mladen se naljutio i rekao da Duško gleda svoja posla jer pije rakije i viskije od jutra do sutra kao i da prvo mora pomesti smeće ispred svoje kuće. Lokin mu je odgovorio da mu je mozak deformiran.

No, izgleda da su izgladili stvar. Lokin se s prijateljima dogovorio da će Mladena Grdovića (56) odvesti na večeru u riblji restoran u Zadru, gdje će se izljubiti, izgrliti i zapjevati. Zaboravio je, dodaje, sve što je Grdović rekao na njegov račun.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

- Nema problema, ja bih volio otići s njim na večeru. Prijatelji smo i on će uvijek to biti. On i Mišo Kovač su moji idoli otkako sam imao 16 godina. Jako volim Duška - kaže Grdović.

>>Grdović: Dobio sam neku novčanu kaznu, ali najviše me pogodilo što ne smijem na Poljud

>>Mladen Grdović: Prvi auto sam razbio jer sam gledao ženske

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
22:11 14.09.2014.

Lokin ne farba kosu. On nosi vlasulju ;)

Avatar drug lenjin
drug lenjin
22:17 14.09.2014.

Posvađali se oko toga tko je više popio bevande. 😉

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:37 14.09.2014.

Grdovic bar ne farba kosu I ne skriva da je celav. Glazbeno su obadva I tak I tak nule.

Još iz rubrike Showbiz