POSJETIO 'KRILA OLUJE'

Goran Višnjić nakon tenka sjeo i u zrakoplov

Foto: Dino Stanin
General
Foto: Instagram
Goran Višnjić
Foto: Dino Stanin
General
15.03.2017.
u 10:49
Danas je otkriveno i kako će generala Bobetka igrati Mustafa Nadarević
Pogledaj originalni članak

Nakon što se nedavno okušao u vožnji tenka, Goran Višnjić je jučer sjeo i u zrakopolov. Popularni glumac trenutno je u Zadru, gdje će se danas na Forumu održati snimanje ključne scene filma "General", u kojoj razgovaraju generali Janko Bobetko i Ante Gotovina. Inače. danas je otkriveno kako će generala Bobetka igrati Mustafa Nadarević.

Višnjić je pauzu u snimanju iskoristio za posjet letačkoj eskadrili 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku. Višnjić se susreo i s pilotima akrobatske grupe "Krila Oluje", te pilotima koji lete  helikopterima Bell-206B i koji uskoro kreću s obukom na helikopterima OH-58D Kiowa Warrior.

- Bila mi je velika želja doći ovdje u bazu Zemunik upoznati pilote iz Krila Oluje, osjetiti malo adrenalina i čestitati za nastupe kojima osvajaju publiku u Hrvatskoj i svijetu. Zadivljen sam onim što čine i imaju moje duboko poštovanje. Jednako tako upoznao sam i hrabre posade protupožarnih aviona na koje možemo svi biti ponosni. Ako bi u svojoj glumačkoj karijeri dobio pilotsku ulogu, svakako bih želio da me mentoriraju ovi sjajni piloti iz baze Zemunik. Ovdje je doista gušt letjeti uz pogled na Velebit, a moj dolazak je mala gesta zahvalnosti Ministarstvu obrane i Oružanim snagama RH za ogromnu potporu koju pružaju u snimanju filma „General“. Moja ljubav prema Hrvatskoj vojsci je snažna i silno sam ispunjen onim što sam doživio u razgovoru s pilotima u Zemuniku - kazao je Višnjić za portal Antena Zadar, a pojsetm se svojim fanovima pohvalio i na Facebooku.

>>Goran Višnjić obožavateljima pokazao kako vozi tenk

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
MahnitiTapir
11:39 15.03.2017.

Imam osjećaj de će film biti žešća patetika. Ujedno Višnjič u svakoj svojoj ulozi izgleda toliko neprirodno i ukočeno, uopće ne mogu zamisliti kako bi on trebao odglumititi Gotovinu.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
12:20 15.03.2017.

jel on ministar obrane ili glumac,,,

ZA
zadar1
13:28 15.03.2017.

dobar glumac....😎