Velika obitelj

Goran i Ivana Višnjić posvojili djevojčicu

Foto: Press Association/PIXSELL
goran višnjić
Foto: Press Association/PIXSELL
goran višnjić
Foto: Press Association/PIXSELL
goran višnjić
29.01.2014.
u 17:38
Goran Višnjić obožava svoju ulogu oca. Poznati glumac živi i radi u Americi već 15 godina sa suprugom Ivanom i njihovo troje djece...
Pogledaj originalni članak

Goran Višnjić obožava svoju ulogu oca. Poznati glumac živi i radi u Americi već 15 godina sa suprugom Ivanom i njihovo troje djece. Bračni par Višnjić je, naime, prošle godine posvojio djevojčicu Sofiju Vivien, piše Story.

Ona je najnoviji član slavne obitelji. Već su roditelji dječaka Tina i Viga. Malenog Viga rodila im je surogat majka, dok je Tin posvojen. Višnjić ima i kćerkicu Lanu Lourdes, koju je dobio sa sugrađankom Mirelom Rupić.

>>Goran Višnjić u novom filmu glumi potomka Eskimke i Kanađanina
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LE
LeonardS
18:04 29.01.2014.

Kako je žalosno ne viđati i skoro ne priznati svoje dijete a posvajati tuđe, dok mnogi čekaju na red, jadno smo mi društvo

Još iz rubrike Showbiz