Kao od majke rođena

Golišave scene Nataše Janjić u novom filmu Srđana Dragojevića

Foto: PIXSELL
Golišave scene Nataše Janjić u novom filmu Srđana Dragojevića
08.01.2010.
u 10:09
U povijesnom spektaklu “Sveti Georgije ubiva Aždahu" poznatoga srbijanskog redatelja Srđana Dragojevića koji će se u ponedjeljak premijerno prikazati u zagrebačkom kinu Europa, glavnu žensku ulogu tumači hrvatska glumica Nataša Janjić koja se za potrebe filma skinula do kraja.
Pogledaj originalni članak

Odvažnu splitsku glumicu za zagrebačkim radnim stažem Natašu Janjić uskoro ćemo moći vidjeti u vrlo intrigantnom izdanju.

Naime, Nataša u novome povijesnom spektaklu srbijanskog redatelja Srđana Dragojevića “Sveti Georgije ubiva Aždahu” ima glavnu žensku ulogu koja joj je "priuštila" prvo skidanje na filmu. Glumici se toliko svidio scenarij i vrhunska filmska ekipa da joj nije nimalo smetalo kad je morala snimati kao od majke rođena na kiši i vrlo niskim temperaturama.

Scenarij za povijesni film napisao je Dušan Kovačević, poznati scenarist filmova “Balkanski špijun” i “Maratonci trče počasni krug”, a radnja je smještena u razdoblju od 1912. do 1914. u jednome srpskom selu na obali Save, blizu granice s Austro-Ugarskom, u kojem postoji duboka podjela između zdravih i vojno sposobnih muškaraca. N. Janjić u filmu tumači ulogu Katarine koja se nađe u ljubavnom trokutu između seoskog policajca Đorđa, kojeg tumači Lazar Ristovski, i mladog vojnog invalida Gavrila, kojeg glumi Milutin Milošević.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NI
Nikolicaa
11:29 08.01.2010.

Nije to ona, to je njena Schauma :-)

Avatar andro_livi
andro_livi
11:00 08.01.2010.

jedna od najljepsih i darovitijih hrvatskih glumica. svijetla je buducnost pred njom.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
07:37 09.01.2010.

Nije hrvatica.