SHARON STONE

Glumica izmjenjivala nježnosti na plaži s 19 godina mlađim dečkom

Foto: Profimedia
Sharon Stone i Angelo Boffa
Foto: Profimedia
Sharon Stone i Angelo Boffa
Foto: Profimedia
Sharon Stone i Angelo Boffa
Foto: Press Association/PIXSELL
Sharon Stone
Foto: PA/Pixsell
Sharon Stone
03.10.2018.
u 10:17
Par je prvi put zajedno viđen u siječnju, a Sharon nije odmah htjela priznati da su u vezi. Kazala je kako ona vezom smatra tek "pravo partnerstvo".
Pogledaj originalni članak

Glumica Sharon Stone (60) provela je romantičan vikend na Mallorci u društvu 19 godina mlađeg dečka Angela Boffe. Talijanski poduzetnik i glumica izmjenjivali su nježnosti na plaži i nisu se obazirali na paparazze.

Par je prvi put zajedno viđen u siječnju, a Sharon nije odmah htjela priznati da su u vezi. Kazala je kako ona vezom smatra tek "pravo partnerstvo". A koliko je sretna uz Angela, najbolje govori i fotografija koju je danas objavila na Instagramu. Na njoj Sharon i Angelo leže na pramcu broda, a popratni tekst je "Vikend u raju".

 

Iza glumice su dosad dva braka. Prvo je bila udana za TV producenta Michaela Greenburga, a zatim za novinskog izdavača Phila Bronsteina. Ima tri posvojena sina, 17-godišnjeg Roana, 12-godišnjeg Lairda i 11-godišnjeg Quinna.

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.