Uoči druge sezone

Glumci iz "Larinog izbora" se uz pjesmu družili s građanima

larin izbor
larin izbor
larin izbor
larin izbor
larin izbor
larin izbor
larin izbor
larin izbor
larin izbor
23.09.2012.
u 12:00
Najviše zanimanja kod djece izazvale su Doris i Ornela koje su rado djelile autograme, ali i prišapnule djeci pokoju tajnu iz serije
Pogledaj originalni članak

Doris Pinčić, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dino Rogić i drugi glumci iz popularne serije \"Larin izbor\" jučer su se na zagrebačkom Cvjetnom trgu družili s građanima. Ekipi se pridružila i Jana Milić koja je stigla iz Beograda. Najviše zanimanja kod djece izazvale su Doris i Ornela koje su rado djelile autograme, ali i prišapnule djeci pokoju tajnu iz serije.

Druga sezona popularne serije kreće večeras na Novoj TV.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
maraton
16:42 23.09.2012.

Bre puno lepo sa ovin Srbima.Ajme di smo stigli?

SE
sestrićna
16:49 23.09.2012.

pa kaj vam je ljudi serija je mnogo bre lipa:))

Još iz rubrike Showbiz