Nova ljubav?

Zvijezda Sumraka ovim je potezom više otkrila nego sakrila

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Bella Hadid
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Bella Hadid
Foto: Reuters/PIXSELL
23.01.2018.
u 11:02
Pogledaj originalni članak

Robert Pattinson htio je neopaženo proći aerodromom u Salt Lake Cityju. Skrivao se iza sunčanih naočala i na glavu je stavio šiltericu. Glumac je u Salt Lake City došao zbog Sundance festivala, a na aerodromu je htio izbjeći novinare i njihova pitanja o novoj ljubavi. Naime, Hollywood  Reporter piše kako je 31-godišnji glumac i zvijezda "Sumraka", sage koja mu je donijela svjetsku slavu, u vezi s lijepom i deset godina mlađom manekenkom Bellom Hadid. Glumac i manekenka bili su bliski tijekom nedavne Diorove revije, a njihov nježni zagrljaj uhvatili su i fotoreporteri.  Pattinson je lani prekinuo s pjevačicom Tahliah Debrett Barnett. Otkako su prekinuli, zgodni glumac nije bio u vezi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.