cro a porter

Glumac Miran Kurspahić igra manekena u mračnoj modnoj priči

Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
Foto: cap
miran (1)
04.10.2012.
u 15:47
Kreativni asketski svijet pročišćenih formi, ravnih linija tek je ponegdje razbijen gotovo nevidljivim, ručno našivenim printevima staraca koji šalju snažnu modnu poruku
Pogledaj originalni članak

Muška moda s dizajnerom Tomislavom Bahorićem dobila je novu dimenziju u kojoj njegov odmaknut modni senzibilitet donosi novog i suvremenog muškarca. Preispitivanjem forme i geometrijskom igrom ostvario je mušku kolekciju neopterećenu modnim pravilima koju će predstaviti u nedjelju 7. listopada na Cro a Porteru.  Zaštitno lice Bahorićeve modne priče mračne estetike glumac je i redatelj Miran Kurspahić.

Kreativni asketski svijet pročišćenih formi, ravnih linija tek je ponegdje razbijen gotovo nevidljivim, ručno našivenim printevima staraca koji šalju snažnu modnu poruku. Prisutna je crna boja kao baza za istraživanje u avangardnom smislu te komadi snažnog rukopisa koji ujedno spajaju visoki pret-a-porter s funkcionalnim street wearom. Muška kolekcija jasno šalje avangardnu poruku, u vremenu kad zapravo ne postoji granica kod nošenja pojedinih komada.

Na vunenim polutransparentnim majicama prisutna je asimetrija, printevi te aplikacije od kože i sve navedeno spaja se u snažnu zimsku priču, koja jasnim konceptom razmišljanja oslikava unutarnji stav Spirit by T.B.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.