Opet su zajedno

Glumac i njegova 17 godina mlađa djevojka prepustili su se strastima na plaži

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
"I Choose" Premiere - Los Angeles
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
"I Choose" Premiere - Los Angeles
12.09.2020.
u 15:10
Pogledaj originalni članak

Od 2011. godine glumica AnnaLynne McCord i glumac Dominic Purcell svako malo prekidaju i opet se pomire i tako u krug godinama. Mediji su u siječnju 2018. godine pisali kako je glumac kojeg poznajemo iz serija "Zakon braće" i "Čovjek bez prošlosti" prekinuo s glumicom McCord, ali nove paparazzo fotografije mogu potvrditi kako je par opet zajedno. Dok su se grlili na plaži i zmjenjivali nježnosti snimili su ih fotografi,a 50-godišnji glumac i njegova 33-godišnja djevojka primijetili su fotografe ali nisu se obazirali jer očito ne žele skrivati da su opet skupa. Par se zaljubio 2011. godine i prvi put su prekinuli 2014. godine da bi se pomirili i pet bili skupa kada je 2016. Dominic otkrio da ima rak kože. - Sretan sam što je moja najbolja prijateljica i najdraža mi osoba uz mene - rekao je tada Dominic. Dvije godine kasnije u siječnju su opet prekinuli i nisu govorili o razlozima zbog kojih više nisu zajedno.- Mi smo i dalje prijatelji, više nismo u vezi ali povremeno se viđamo jer smo i dalje prijatelji - rekla je glumica prije dvije godine. AnnaLynne je uvijek isticala kako ju je kod Dominica privuklo to što je inteligentan, svestran i načitan.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.