Glamur

Gigi Hadid je model godine, ali i kraljica crvenog tepiha

Foto: PA/Pixsell
The Fashion Awards 2016 - London Gigi Hadid attending The Fashion Awards 2016 at The Royal Albert Hall in London. Picture Credit Should Read: Doug Peters/ EMPICS Entertainment Doug Peters Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Pixsell
gigi hadid
Foto: Instagram
Gigi Hadid
07.12.2016.
u 10:18
U Royal Albert Hallu dodijeljene su modne nagrade, a među 4000 uzvanika bila je i Kate Moss, pa čak i Marilyn Manson
Pogledaj originalni članak

Najvažnija noć britanske modne industrije održana je u Royal Albert Hallu i okupila je sva značajnija imena.

David Beckham uručio je dizajneru Ralphu Laurenu nagradu za izvanredno postignuće u karijeri, a najpraćeniji događaj večeri bilo je proglašenje modela godine, što je Gigi Hadid koja je dominirala i crvenim tepihom.

Dizajnerska kuća Alexander McQueen odnijela je nagradu za brend godine. Lady Gaga, Nicole Scherzinger, Karlie Kloss, Kate Moss, pa i Marilyn Manson neki su od 4000 uzvanika koji su prošetali crvenim tepihom. 

>>Anđelice Victoria's Secreta raširile su svoja raskošna krila, a Irina Shayk skrivala je trudnički trbuh

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.