Mixmag Adria

Gigantski clubbing brend Mixmag ulazi na regionalnu scenu!

Foto: PR FOTO
Mixmag Adria
Foto: PR FOTO
Mixmag Adria
Foto: PR FOTO
Mixmag Adria
Foto: PR FOTO
Mixmag Adria
Foto: PR FOTO
Mixmag Adria
21.04.2015.
u 20:06
Lokalno nazvan Mixmag Adria, predstavlja se u Boogaloo klubu, u subotu 25. travnja, s dva floora čistog užitka, zajamčenog i najizbirljivim clubberima
Pogledaj originalni članak

Najtiražniji svjetski clubbing magazin i portal Mixmag napokon ulazi na regionalnu scenu! Lokalno nazvan Mixmag Adria, predstavlja se u Boogaloo klubu, u subotu 25. travnja, s dva floora čistog užitka, zajamčenog i najizbirljivim clubberima!

Na prvome, prava će poslastica biti set klupskog inovatora, svjetski poznatog pod imenom Mosca. Njegova tamna i seksi atmosfera, koja obiluje energijom, sladostrasna je podloga za vožnju pomno odabranim house i techno trakama, čije izazovne momente on polira u glatki, beskrajni groove. Riječ je o progresivnom underground umjetniku visokog stila kod kojeg inovativnost i soul čine dvije strane iste medalje.

Za istim pultom majstorske će setove odigrati i trojica dobro znanih klupskih lisaca: Funk Guru, Mimi i Pete Dux - bez greške, formula za usijanje podija! S drugog floora pumpa duboki house kick, po kojem znamo da nas očekuje Pytzek - ovaj put deckove dijeli s Tvrtkom i Bronskim čije setove zagrebački clubberi sve više traže i prepričavaju.

Ostanite uključeni za daljnje vijesti i saznajte što vas sve očekuje u sklopu ovog iznimnog klupskog događaja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.