bolne uspomene

Gerard Butler plakao poput djeteta pri prvom susretu s ocem

Foto: 'Astrid Stawiarz'
Gerard Butler plakao poput djeteta pri prvom susretu s ocem
18.11.2011.
u 08:52
Škotski glumac otkrio je kako se osjećao kad se kao šesnaestogodišnjak susreo s ocem koji ga je napustio kad je bio beba.
Pogledaj originalni članak

Slavni škotski glumac 42-godišnji Gerard Butler, kojeg na velikom ekranu nerijetko gledamo u ulozi heroja, otkrio je kad se zadnji put pošteno isplakao. Glumac je priznao da je to bilo davno, kad je imao šesnaest godina i susreo oca koji je njega i majku ostavio kad je bio beba. Plakao je, kaže, četiri sata bez prestanka.

– Otac nas je ostavio kad sam imao dvije godine. Majka mi je bila sve u životu. Kao dijete imao sam strašne noćne more da ću i nju izgubiti – kaže Butler čiji je otac živio u Kanadi, a on se s majkom preselio u Škotsku.

– Kad smo obnovili odnos, svake sam godine išao k njemu na ljetne praznike u Toronto. Za momka iz Škotske koji nikad nije putovao i vidio svijeta meni je Kanada bila raj. Poveo me jednom i na Jamajku. Bio je dobar moj otac, već je dugo mrtav, nedostaje mi jako – priznao je glumac.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.