Povratak

Gerard Butler "navukao" se na cajke

Foto: Alo
Gerard Butler "navukao" se na cajke
29.04.2010.
u 12:38
Među obožavateljima koji su ga opsjedali Butler je pronašao i zaštitara koji je na desnom ramenu tetovirao njegov lik.
Pogledaj originalni članak

Dan nakon što je zbog alkohola i tulumarenja završio u bolnici, glumac Gerard Butler ponovno je "u elementu". Ne bi li dokazao svoju muškost, ponovno se vratio na beogradske splavove, točnije u "Black panters" i nastavio se zabavljati. Oduševljenju prisutnih nije bilo kraja pa su mu prilazili i slikali se s njim. No, najinteresantniji među njima bio je Toma, zaštitar koji je desno rame ukrasio tetovažom s likom Gerarda Butlera.

- Prije godinu dana tetovirao sam njegov lik jer sam bio oduševljen ulogom u filmu „300“. Kada je ušao na splav, u prvi mah ga nismo primijetili jer je bila gužva, kasnije, kada smo mu rekli kakvu tetovažu imam, oduševio se. Odmah je prišao sa svojim aparatom i slikao se sa mnom - rekao je Butlerov najveći obožavatelj za Alo te dodao:

- Oduševio se narodnom glazbom, ljudima, a i rakijom. Popio je koliko treba da bi bio veseo i jeo roštilj. Super je lik  jer se nije ponašao kao zvijezda. Plesao je uz našu glazbu kao da zna sve pjesme, a najviše su mu se svidjele „Ja baraba, a ti vila“ i „Retrovizor“ - rekao je Toma za Alo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AG
Agramer198
15:03 29.04.2010.

Valjda će ga se sjetit deratizirat i raskužit kad se bude vraćao prek Europe doma...

OV
over
16:56 29.04.2010.

prije ce biti da se navukao na sponzoruse kojima balkan vrvi