Drugo lice pjevačice

Ovako Lady Gaga u vožnji pjeva najveće hitove

Foto: Instagram
Lady Gaga
Foto: Promo
Lady Gaga
Foto: Pixsell
lady gaga
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Lady Gaga
26.10.2016.
u 11:30
Gostujuću u showu Jamesa Cordena pjevala je vozeći se s njim i otkrila da ima 400 komada odjeće koji su pripadali Michaelu Jacksonu
Pogledaj originalni članak

Zabavno i zanimljivo bilo je gostovanje Lady Gage u showu komičara Jamesa Cordena u kojem James sve svoje goste odvede na vožnju tijekom koje imaju mali karaoke show. Za vrijeme vožnje James je obukao nekoliko najupečatljivijih modnih kreacija pjevačice, među kojima je najzanimljivija haljina od mesa

Gaga je Jamesu otkrila da je velika obožavateljica Michaela Jacksona i da u svom ormaru ima čak 400 komada odjeće koja je nekada pripadala kralju popa. Iako je tek nedavno položila vozački ispit, komičar joj je dopustio da upravlja volanom dio vožnje i dao joj je nekoliko savjeta o tome kako se pripremiti za nastup na Super Bowlu. Zajedno su izveli neke najveće Gagine hitove poput "Poker Face", "Bad Romance" i "Edge of Glory", a Gaga je pokazala kako raskošan glas ima, u što se možete uvjeriti i u ovom videu.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.