oduševljena

Gemma Arterton u putopisu u Guardianu nahvalila Dubrovnik

Gemma Arterton u putopisu u Guardianu nahvalila Dubrovnik
02.02.2011.
u 11:59
Poznata glumica u reportaži pod nazivom "Bila sam Bond djevojka, ali ovo je bio moj najveći Bond trenutak u životu" prenosi dojmove s ljetovanja u Dubrovniku i Hvaru
Pogledaj originalni članak

U vikend broju od 29. siječnja, u britanskom The Guardianu objavljena je putopisna reportaža o hrvatskoj obali koju potpisuje Gemma Arterton, britanska glumica poznata po ulozi Bondove djevojke u filmu "Zrno utjehe" te brojnim glavnim ulogama u američkim blockbusterima poput: "Princ Perzije: Pijesak vremena", "Sudar Titana", "Tamara Drewe", "Rock'n'Rolla"... 

U reportaži pod nazivom "Bila sam Bond djevojka, ali ovo je bio moj najveći Bond trenutak u životu" Gemma Arterton prenosi dojmove s ljetovanja u Dubrovniku i Hvaru gdje je prošlog ljeta boravila s prijateljicom. U reportaži, među ostalim, navodi kako su prvo stigle u otmjeni dubrovački Hotel Excelsior, odakle su mogle uživati u ljepotama Dubrovnika koji je Gemma opisala kao jedno od najromantičnijih mjesta na svijetu.

Gemma se i fotografirala za Excelsiorov Zid slavnih – galeriju poznatih osoba koje su proteklo stoljeće boravile u kultnom hotelu. Oduševljena ljepotom i vizurama povijesnoga grada najavila je kako će sigurno ponovno doći u Dubrovnik, ali sljedeći put s dečkom jer Dubrovnik odiše ljepotom i romantikom. Najviše od svega oduševilo ju je što se mogla neometano uživati u odmoru daleko od bliceva fotoaparata.

Osim romantičnog i glamuroznog odmora u Dubrovniku, Gemma Arterton čitateljima preporučuje i ljepote otoka Hvara te njegovih skrovitih uvala.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:44 02.02.2011.

super, jos da je napisala da dubrovcane nema kucak zasta da ugrize i kad padne malo jaca kisa dubrovnik lici ko banglades poslije monsuna

SL
slovenija
09:24 03.02.2011.

Zar Bond nije bio u Crnoj Gori? Kazino Rojal i tako to. Malo se \"bond djevojka\" zabunila. Al nije joj zamjeriti, vidi se da je prava pametnica. Jedino me možda malo čudi Guardian da puši te fore. Mislim lijep je Dubrovnik, al nema veze s Bondom koji je operirao po Crnoj Gori.