ništa od Jadrana

Gdje odmaraju poznati Hrvati? Ova zemlja mnogima je omiljena ljetna destinacija

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.07.2019.
u 08:00
Nogometaši sve češće za odmor biraju idilične mediteranske otoke koji su spoj zabave i romantike.
Pogledaj originalni članak

Iako se svi kunu u ljepote našeg Jadrana, ovo su ljeto mnogi poznati Hrvati na odmor pohrlili na jug. Punjenje baterija u dalekim krajevima odlučili su zamijeniti Grčkom koja je hit destinacija ove sezone.

U skrovitosti idiličnih grčkih otoka koji s ponosom nose titulu bisera Mediterana predah od naporne sezone odlučili su potražiti naši nogometaši sa svojim boljim polovicama.

Domagoj Vida sa suprugom Ivanom uživao je na jednom od najljepših otoka na svijetu, romantičnom Santoriniju. Ovaj slikovit otok smješten u Egejskom moru oduševio je Vidinu suprugu koja je pratitelje na društvenim mrežama neprestano častila fotografijama s odmora.

Foto: Instagram
Bila je toliko ažurna da joj je čak i suprug jednom “spustio” da bi mogla “prikočiti” s naslikavanjem barem tijekom večere. Uz Santorini popularan je i Mikonos, koji je najbolja destinacija kada je u pitanju luksuzni odmor. Mikonos je prepun vrhunskih odmarališta, ali i osamljenih plaža u čijim je čarima uživao Andrej Kramarić s djevojkom Mijom Ćurković.

Foto: Instagram

Proteklih godina ovaj je otok omiljeno odredište i Maje Šuput koja osim u kupanju i sunčanju uživa i u ludim noćnim provodima. Prošlo ljeto išla je na partyje sa sadašnjim suprugom Nenadom i Markom Grubnićem u luksuznom resortu Lohan Beach House u vlasništvu Lindsay Lohan.

Foto: Instagram

I dinamovac Bruno Petković svoju je djevojku Teu Slavicu odlučio počastiti grčkom avanturom. Njih dvoje dio odmora proveli su na neodoljivom poluotoku Halkidiki. 

Foto: Instagram

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.