"cijeli svijet"

Franka Batelić prije odlaska u Ameriku snimila spot s AliBijem

Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
franka (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
franka (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
franka (1)
02.07.2010.
u 12:07
– Refren je zarazan! Pjesmu sam čula još dok je bila u povojima i smjesta sam pristala otpjevati je s dečkima iz AliBija, Viktorom Milakovićem i Dinom Juratovcem – objasnila je pjevačica.
Pogledaj originalni članak

Franki Batelić i hip-hop dvojcu AliBi plasman na ovogodišnjoj Dori koji je bio lošiji od očekivanog nije podrezao krila te su nakon pjesme “Prvi pogled”, s kojom su se natjecali u Opatiji, snimili plesni hit “Cijeli svijet”, idealan za razuzdane ljetne tulume na obali. Prije odlaska preko bare, gdje će idućih mjesec i pol u Bostonu boraviti na koledžu Berklee na kojem je dobila glazbenu stipendiju, Franka je s dečkima iz AliBija u prostorijama tvornice Katran snimila spot za “Cijeli svijet”.

– Refren je zarazan! Pjesmu sam čula još dok je bila u povojima i smjesta sam pristala otpjevati je s dečkima iz AliBija, Viktorom Milakovićem i Dinom Juratovcem – objasnila je pjevačica. S dečkima se poznaje otprije i odlični su prijatelji pa se snimanje spota koje je trajalo od podneva do jedan u noći pretvorilo u veliku zafrkanciju. Redatelj Darko Drinovac morao je zauzeti ozbiljniji gard te primiriti Franku i dečke kako bi snimanje priveli kraju...

– Bilo je zabavno. Zbilja smo se u jednom trenutku malo zaigrali pa nas je Darko morao smirivati – priznala je i Franka. Osamnaestogodišnji Viktor i Dino ovom modernom plesnom pop-pjesmom s elementima hip-hopa htjeli su, kako kažu, unijeti malo šarenih boja u našu tešku svakodnevicu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
mayababaya
09:22 03.07.2010.

Nevjerojatno antipatična, wanna be prikaza

PL
pletenica
13:44 05.07.2010.

baš je zgodna

Još iz rubrike Showbiz