glamurozna svadba

Fraiser se sutra u hotelu Plaza u New Yorku četvrti put ženi

Foto: pixsell
Fraiser se sutra u hotelu Plaza u New Yorku četvrti put ženi
25.02.2011.
u 10:47
Na meniju će se naći najfinije delicije i vina, a najveće će iznenađenje biti torta na nekoliko katova ukrašena figurama od belgijske čokolade
Pogledaj originalni članak

Slavni američki komičar Kelsey Grammer poznatiji kao Fraiser danas će četvrti put okušati bračnu sreću. Naime, 56-godišnji glumac vjenčat će se sa 27 godina mlađom Kayte Walsh koju je upoznao dok je radila kao stjuardesa.

Zvijezda poznata po svojim brojnim turbulentnim ljubavnim vezama organizirala je glamurozno svadbeno slavlje u luksuznom hotelu Plaza u New Yorku gdje su se vjenčali i Michael Douglas i Catherine Zeta Jones. Na meniju će se naći najfinije delicije i vina, a najveće će iznenađenje biti torta na nekoliko katova ukrašena figurama od belgijske čokolade.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LI
liliZG
10:54 25.02.2011.

..........frajer baš ima muda..........

PP
pp
13:40 25.02.2011.

hehehe...neka ljubavi...nadam se i ja s 55 ševit one od 25-30 godina...to je recept za drugu mladost...provjereno od sadašnje 50+ generacije...