kakva bomba

Kako mu uspijeva redati ovakve ljepotice? Flavio Briatore i supruga u Monacu

Foto: DPA/PIXSELL
Kako mu uspijeva redati ovakve ljepotice? Flavio Briatore i supruga u Monacu
25.05.2015.
u 10:01
U središtu pozornosti našao se Flavio Briatore, a pogotovo kada je s njim stigla njegova prezgodna supruga Elisabetta Gregoraci
Pogledaj originalni članak

U ovo vrijeme Monaco je centar sportskog i showbiz svijeta, zahvaljujući održavanju Velike nagrade Monaca.

U središtu pozornosti našao se Flavio Briatore, a pogotovo kada je s njim stigla njegove prezgodna supruga Elisabetta Gregoraci. U Monaco su stigli sa sinčićem Falcom. Petogodišnjak je držao za ruke majku i oca i veselo se smješkao.

Za to vrijeme 35-godišnjakinja je izgledala senzacionalno u kratkim, ružičastim hlačicama. Ova ljepotica već je nekoliko godina supruga 65-godišnjeg Flavia Briatorea. Prije nje i Falca, Flavio je dugo bio u vezi s manekenkom Heidi Klum, s kojom je dobio i kćerku Leni. S djevojčicom nije u kontaktu pa je malenu posvojio Seal kada se vjenčao s Heidi.

>>Heidi Klum želi razvod jer ju je Seal prevario s dadiljom?

>>Seal spreman posvojiti Heidinu i Briatoreovu kćer Leni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

BR
brčko
10:17 25.05.2015.

koje pitanje, pa naravno zato što je i on takav ljepotan, da nije možda zbog novca?!? ;-)

HR
hrchonne
10:24 25.05.2015.

Možda ne vidim dobro , ali na ovoj slici vidim ženu koja je samo obično žgoljavo kljuse. Sve visi na njoj k'o na aufingeru.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
10:23 25.05.2015.

isto kao što Tina Katanić nađe 3u1