HARVEY WEINSTEIN

Skandal u Hollywoodu: Tražim oprost...Bavit ću se tim problemom!

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Harvey Weinstein i Georgina Chapman
Foto: Reuters
Harvey Weinstein
Foto: Pixsell
Harvey Weinstein
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Harvey Weinstein i Georgina Chapman
06.10.2017.
u 11:54
"Svjestan sam da je moje ponašanje prema kolegicama u prošlosti bilo uzrokom velike boli i za to iskreno tražim oprost", rekao je Weinstein u priopćenju poslanom New York Timesu nakon objavljivanja te istrage u četvrtak.
Pogledaj originalni članak

Producent Harvey Weinstein, jedan od najmoćnijih u Hollywoodu, zatražio je oprost i rekao da odlazi na "dopust" nakon niza optužbi za spolno uznemiravanje iznesenih u istrazi New York Timesa.

"Svjestan sam da je moje ponašanje prema kolegicama u prošlosti bilo uzrokom velike boli i za to iskreno tražim oprost", rekao je Weinstein u priopćenju poslanom New York Timesu nakon objavljivanja te istrage u četvrtak.

"Premda nastojim biti bolji, znam da će put biti dug (...) Sada ću morati raditi na sebi i boriti se sa svojim zlodusima (...) Planiram uzeti dopust u tvrtki i ponajprije se baviti tim problemom", dodao je.

Šezdesetpetogodišnjeg producenta filma "Bande New Yorka" za koji je bio nominiran za Oscara za najbolji film i "Zaljubljenog Shakespearea", za kojeg je 1999. dobio tu uglednu nagradu, optužuje više žena.

Tako filmska zvijezda Ashley Judd tvrdi da ju je prije dvadeset godina, kada se s njim trebala naći za radnim doručkom, pozvao u svoju hotelsku sobu gdje ju je dočekao u kućnom ogrtaču. Pitao ju je može li ga izmasirati i gledati ga dok se tušira, piše list.

Nakon tih neugodnih optužbi, počele su pljuštati reakcije. Glumica, autorica i redateljica Lena Dunham objavila je na Twitteru: "Žene koje su odlučile reći da su bile žrtve spolnog uznemiravanja Harveyja Weinsteina zaslužuju naše divljenje. To nije ni zabavno ni lako. To je odvažno".

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

NE
Neonacionalist
12:38 06.10.2017.

Koje gluposti , što je ona očekivala kad je pristala na sastanak u hotelskoj sobi i što muškarac može očekivati ili se možda nadati kada žena pristane na to , poslovni sastanci se ne održavaju u hotelskim sobama . No eto kad je došlo do sastanka u hotelskoj sobi on ju je na njezino veliko zaprepaštenje dočakao u kučnom ogrtaču ( ne bi da ju je dočekao gol i zaista posve neprimjereno tom ambijentu jer je njoj valjda logično da u spavačoj sobi budeš u poslovnom odijelu ) . Potom je tip samo logično okušao svoju sreću , nije nasrnuo na nju , nije je pipkao , samo je predložio da ga izmasira i da ga gleda pod tušem pa što je tu tako strašno , ako njoj to nije odgovaralo trebala je samo reći ne i okrenuti se otiči svojim putem .

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
12:13 06.10.2017.

weinstein...zanimljivo..pripadnik naroda..ugrozenih.. drmaju hollywoodom ne birajuci deckici ili curice, muskarci ili zene.. sotonska posla