Otvorenje festivala

Film Dejana Aćimovića progovorio o pravima mališana

Foto: VL
Leona Paraminski (1)
Foto: VL
Leona Paraminski (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
\'16.11.2010., Zagreb - U kinu Tuskanac odrzana je press konferencija ususret Drugom festivalu o pravima djece. Leona Paraminski Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
19.11.2010.
u 12:31
Osim predstavnika UNICEF-a koji je pokrenuo Festival o pravima djece, goste je u muzeju dočekivala i domaćica Leona Paraminski
Pogledaj originalni članak

"Priče kratkih rezova" Dejana Aćimovića film je kojim je otvoren ovogodišnji Festival o pravima djece. Djelo koje je progovorilo o tome što djeci treba, a što im u životu smeta pratila je i izložba dječjih radova pod nazivom "Tko sam ja?/Tko smo mi?", postavljena u Muzeju suvremene umjetnosti.

Osim predstavnika UNICEF-a koji je pokrenuo festival, goste je u muzeju dočekivala i domaćica Leona Paraminski. Sa svakim mališanom koji je došao pogledati film ljubazna je glumica razgovarala, prokomentirala radove ili se samo fotografirala. U ulozi koja joj, tvrdi, predstavlja užitak, ostat će do 21. studenoga, zadnjeg dana festivala.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.