Kratka romansa

Filip Juričić u vezi je sa zgodnom Francuskinjom

Foto: Facebook
filip juričić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
06.05.2014., Zagreb - Glumac Filip Juricic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Facebook
Roxane Sèrié
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Filip Juričić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Filip Juričić
Foto: Facebook
Roxane Sèrié
31.05.2016.
u 08:29
Roxane neko vrijeme živi u Zagrebu gdje radi u zračnoj luci
Pogledaj originalni članak

Glumac Filip Juričić ponovno je zaljubljen. Kako piše Tportal, Filip je odnedavno u vezi s Francuskinjom Roxane Sèrié koja živi i radi u našem glavnom gradu.

Da ima novu djevojku, Filip je dao naslutiti prije nekoliko tjedana u jednom od intervjua, a s Roxane se prvi put u javnosti pojavio na rođendanskom koncertu HRT-a. Sudeći prema Roxaneinu Facebook profilu, zaposlena je u Zračnoj luci Zagreb, ali na društvenim mrežama nije još podijelila svoj ljubavni status.

Glumac koji ovih dana najviše vremena provodi na setu RTL-ove serije “Prava žena” prije Roxane bio je u vezi s Korčulankom Antonijom Bojanić.

No toj vezi navodno je presudila udaljenost jer je par stalno bio na relaciji Korčula – Zagreb. Iz veze s novinarkom Mateom Roščić ima devetogodišnjeg sina Jana, a dugo je hodao i s voditeljicom Ivom Šulentić. 

>>Glumac Filip Juričić konačno odselio u vlastiti stan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MR
MRUDante
10:59 31.05.2016.

to čak niti njegovu mater ne zanima!