draguljareva kći

Fatih ovaj put Savašu staje na žulj, no on nema namjere biti poražen

Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
Foto: PR FOTO
draguljareva kći
19.08.2014.
u 18:36
Fatih, koji više nema izlaza, koristi svoj posljednji adut protiv Savaša. Fatih ovaj put Savašu staje na žulj...
Pogledaj originalni članak

Fatih, koji više nema izlaza, koristi svoj posljednji adut protiv Savaša. Fatih ovaj put Savašu staje na žulj. No Savaš nema namjere biti poražen. Posljednji događaji sad već povećavaju obračun između Fatiha i Savaša. Savaš, koji pametno kuje korake svog velikog plana, tjera Atu da donese jednu veliku odluku.

Odluka koju će Ata sad već pod velikim pritiskom donijeti pred Savašem, igrat će vrlo važnu ulogu u sudbini obojice. Kako je Savašev izdajnički potez završio sasvim neočekivano, iznenađenje večeri dolazi od Uftade. Vrijeme je da se obitelj Ataman i obitelj Katiboglu obračunaju! Zbog suradnje Savaša i Neslihan, Sureja se slama. Surejin iznenadni posjet zbuni i Fatiha... Odluka Savaša i Fatiha oko Sureje stvorit će sasvim novi kaos...

>Ata moli Fatiha da mu pomogne uvjeriti Ajšen u Savaševe namjere

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.