Istinske zvijezde

Fatalne muze - zbog njih i muškarci redovito gledaju turske serije

Foto: Instagram
Foto: Storypress, Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.10.2017.
u 15:13
Pogledaj originalni članak

Melisa Aslı Pamuk - Nakon što je ostvarila najveći san iz djetinjstva i 2011. godine postala Miss Turske, 26-godišnja
Melisa Aslı Pamuk, koju u ulozi Asu gledamo u seriji “Bit ćeš moja”, poželjela je nove izazove u životu. Upravo se zato ljepotica rodom iz Nizozemske odlučila baviti glumom. “Smatram da sam od natjecanja ljepote do danas postigla mnogo. Dovde sam stigla polako, korak po korak. Sljedeći mi je cilj glavna uloga u nekom projektu. Kad se to ostvari, onda ću moći reći da sam iskusna i kompletna glumica”, kaže 26-godišnja Aslı, koja je već sedam godina u sretnoj vezi s turskim glumcem Tolgom Salom.

Neslihan Atagül Doğulu - Zvijezda serija “Pitanje časti” i “Bit ćeš moja” svojim je glumačkim izvedbama zasjala na malim
ekranima, što pokazuju i nominacije na Međunarodnome dramskom natjecanju u Seulu, gdje je u kategoriji najbolje ženske glumice bila nominirana sa svjetski poznatim glumačkim imenima. Prošle se godine udala za glumca Kadira Doğulua, s kojim je dugo bila u vezi. Kako kaže, brak joj je donio sreću, a njezin status celebrityja dodatno je učvršćen kad je odabrana za zaštitno lice proizvoda za
ljepotu i njegu kose. “Imam samo jedan cilj, učiniti svoju majku ponosnom. Maštam o nečemu, pa radim i trudim se to
ostvariti. Kad radim svoj posao na najbolji mogući način, ostvarim san i tad se dobro osjećam”, otkrila je 25-godišnja turska ljepotica.

Mine Tugay - Domaća je publika glumicu Mine Tugay imala prilike upoznati u serijama “Kako vrijeme prolazi” te “Plima i oseka”, a 39-godišnja turska zvijezda ljepotom je plijenila pozornost gledatelja i u dramskoj uspješnici “Tuđi život”. Osim što je perfekcionist u poslu, Mine itekako pazi na izgled, na kojem joj zavide mnogo mlađe kolegice. “Mogu reći da imam sreću s genima. Od 17. godine do tridesetih uvijek sam imala 47 kilograma. U toj sam se fazi pomalo namučila da se udebljam, što sam uspjela zahvaljujući konzumiranju ribljeg ulja, mlijeka i mliječnih proizvoda te običaju da jedem kasno. Sad nastojim održati tu masu”, objasnila je Mine i priznala kako se ne može pohvaliti kulinarskim sposobnostima.

Meryem Uzerli - Televizijska publika glumice Meryem Uzerli sjeća se kao crvenokose Hurem iz turske uspješnice “Sulejman Veličanstveni”, nakon čega smo je gledali u seriji “Kraljica noći”. Bila je u vezi s poduzetnikom Canom Atesom, s kojim je prošla turbulentan prekid nakon kojeg je saznala da je trudna, ali on više nije htio imati nikakve veze s njom, čak ju je nagovarao na pobačaj. U veljači 2014. postala je majka djevojčice Lare, koja joj je promijenila život iz temelja. “Otkad je stigla u moj svijet, sve ima smisla. Ona je moj centar, moja najveća ljubav. Sva teška vremena sada su iza mene”, zaključila je glumica.

Funda Eryiğit - Simpatije gledatelja 32-godišnja Funda Eryiğit stekla je svojim talentom i seksepilnom pojavom, osobito u ulozi Esre u seriji “Kraljica noći”. Iako ne voli govoriti o privatnom životu te ga godinama skriva, kada je u pitanju gluma, tu je vrlo rječita.
“Uvijek slušam producente jer znam da oni znaju najbolje. Jako mi je važno da sve bude odigrano savršeno te da mi se svaki eventualni nedostatak naglasi jer glumu želim dovesti do savršenstva”, kaže crnokosa ljepotica koja u slobodno vrijeme najradije uživa u šetnji prirodom te u dobroj hrani.

Serenay Sarıkaya - Iako se najprije bavila modelingom te je već sa 15 godina pobijedila na izboru ljepote u Turskoj, gdje su joj predviđali karijeru modela, 26-godišnjoj Serenay, koju smo gledali u seriji “Plima i oseka”, draža je gluma.
“Volim stati ispred objektiva i pozirati za razne kampanje, ali moram priznati da je moja prava ljubav gluma”, priznala je zanosna brineta koja je, osim u glumu, zaljubljena i u četiri godine starijeg dečka, glumca Kerema Bürsina. “Obožavam ga. Uvijek me iznova iznenadi, a iznenađenje koje mi je priredio za 26. rođendan, kada je tijekom ljeta na jahtu doveo moju majku, bilo je jedno od najljepših”, poručila je Serenay.

Hatice Şendil Sağyaşar - Zvijezda serija “Dila” i “Sudbina”, 34- godišnja Hatice Şendil Sağyaşar borila se s teškom depresijom nakon što su njezin suprug Burak Sağyaşar i ona izgubili dijete. Glumica je u 14. tjednu trudnoće završila u bolnici zbog iznenadnih bolova koje je osjetila na rođendanskoj proslavi bliskih prijatelja, a turski mediji tada su objavili tužnu vijest da je par izgubio bebu. Sreća ih je ipak sustigla, pa su ovo ljeto postali ponosni roditelji dječaka. “Suprug i ja jako smo povezani. Kada smo izgubili bebu, bio mi je najveća potpora u teškim trenucima. Ne znam kako bih sve to podnijela da nije bilo njega”, otkrila je glumica koju često
prozivaju jednom od najljepših Turkinja.

Cansu Dere -  Nakon uloga u serijama “Ezel” i “Sila” 36-godišnja Cansu postala je jedna od najplaćenijih turskih glumica. Lijepa bivša manekenka obožava jesti i kuhati, a spašava je, kaže, to što jede mnogo povrća i ne voli slatko, pa nikad nije morala na dijetu. Bila je druga pratilja Miss Turske 2000., a sama nema preveliko mišljenje o svom izgledu. Dugo se bavila manekenstvom, pa joj je moda pomalo dosadila i uopće ne prati trendove. Studirala je arheologiju, no nikad nije diplomirala, a najveća joj je životna želja proputovati svijet.

Seda Bakan - Glumica koju smo gledali u seriji “Nauči me voljeti” trenutačno se odmara od glumačkih projekata, a želja joj je, kaže, uskoro se ostvariti kao majka. “Tri godine u braku sam sa suprugom Alijem Erelom. Iako on radi u drugoj branši, kao glazbenik,
ima puno razumijevanja za moj posao. Sve je super, preporučujem brak svima. Obiteljski sam čovjek i naprosto volim miris doma. Voljela bih uskoro postati roditelj jer mislim da je majčinstvo najljepša i najodgovornija zadaća žene”, otkrila je glumica kojoj je san snimiti i film.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NV
NV
16:48 14.10.2017.

Hrvati ludi za turkinjama? Što se želi reć?

Avatar Idler 3
Idler 3
17:13 14.10.2017.

Ukusi su različiti al ova razroko-zrikava....hoću reć "fatalna" Meriem jedino ima dobra "prsni koš" a o ostalom ne bih.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
01:40 15.10.2017.

Evo sve mi se dize ali tlak cim ih vidim, a pogovo cim ih cujem preko TV-a