Objavili lokacije

Evo u kojem će se hrvatskom gradu također snimati peta sezona 'Igre prijestolja'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Igra prijestolja
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Dubrovnik
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
hrana Sveti Duje Split
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Šibenik
Foto: Screenshot
Jack Gleeson
11.07.2014.
u 10:59
Objavljeno je koje će se lokacije naći na ekranu
Pogledaj originalni članak

Ove je godine najavljeno da će se snimanje pete sezone popularne serije Igre prijestolja proširiti na nove lokacije.

Sada je i objavljeno koje su to lokacije koje će se naći na ekranu. Istraživala su se područja Imotskog i Šibenika, a jučer su lokalni mediji objavili poziv građanima da se prijave za statiranje u Splitu, Dubrovniku i Šibeniku.

Tako se i Šibenik našao na listi lokacija za snimanje koje će se održati u rujnu ove godine. Iako gradski dužnosnici šute u vezi s ovim informacijama, portal Šibenik.IN objavio je da će lokacije za snimanje obuhvatiti tvrđavu i dijelove starog grada.

– Zahvaljujući ''Igri prijestolja'' mnogi ljudi dolaze posjetiti Dubrovnik i Split. Peta sezona snimat će se i u Šibeniku, još jednom lijepom gradu u Hrvatskoj – rekao je zamjenik ministra turizma Ratomir Ivičić za američku televiziju CNBC.

Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

>>Autor ‘Igre prijestolja’ psovao fanove

>>Pogledajte kako bi Igra prijestolja izgledala bez vizualnih efekata

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.