velika podrška

Evo što kaže supruga hrvatskog nogometaša koji je zaludio svijet

Foto: Instagram
dejan lovren
Foto: Instagram
dejan lovren
Foto: Instagram
Dejan Lovren
Foto: Instagram
dejan lovren
Foto: Instagram
dejan lovren
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Dejan Lovren
18.06.2014.
u 08:24
Anita Lovren, supruga hrvatskog reprezentativca koji je zaludio svijet nakon objave golišavih fotografija, Dejana Lovrena bodri iz Hrvatske zajedno s njihovom dvogodišnjom kćeri Elenom
Pogledaj originalni članak

Uoči večerašnjeg nogometnog dvoboja između Hrvatske i Kameruna, u domu našeg reprezentativca Dejana Lovrena zahuktava se atmosfera. Njegova supruga Anita i kći Elena, priznaju nam, najvatrenije su navijačice i spremno čekaju da Dejan istrči na teren.

Elenu ponese euforija

Prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu Anita je razmišljala o putovanju u Brazil da s tribina bodri supruga, no odustala je.

– Trebala sam ići i ostaviti Elenu svojim roditeljima na čuvanje, ali na kraju sam odustala. Bilo bi mi preteško bez nje, a preopasno je da nju vodim, tako da ćemo tatu bodriti iz Hrvatske – kaže Anita. Utakmice gleda u društvu s prijateljima, a na pitanje ima li neki poseban ritual prije nego što Dejan istrči na teren, odgovara:

– Nekih posebnih rituala nemam, osim što, kad se Dejan prekriži dok utrčava na teren, i ja učinim isto i kažem: "Bože, samo da se ne ozlijedi."

Foto: Instagram

Elena će u kolovozu napuniti dvije godine i već je tatina vatrena navijačica.

– Često idemo na njegove klupske utakmice i, kad smo na stadionu, ona uvijek plješće i viče. Ponese je ta euforija, što je jako smiješno, a kad utakmice gleda doma, viče "tata, tata" – otkriva nam Anita.

Nogomet ne prati previše

Iako je vremenska razlika velika, Anita i Dejan redovito se čuju. – Svako malo šaljem mu Elenine slike i video. Zovemo se na FaceTime i tad Elena pravi show – razdragano će supruga našeg reprezentativca. Nogomet ne prati previše, ali redovito prati suprugov Southampton, pogotovo u sezoni.

– Tada škicnem kako njegov klub stoji na ljestvici, koliko bodova ima... Na utakmice idem, ali više zbog društva nego zbog gledanja. No jedno priznajem – utakmice reprezentacije ne propuštam. To mi je baš gušt gledati – priznaje Anita.

>>Amerikanke oduševljene našim nogometašima: Hrvati se nemaju čega sramiti

>>Goli Lovren i Čarli opuštali se na bazenu u društvu Srne i Modrića

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

DU
Deleted user
09:46 18.06.2014.

Pametna i jedna od normalnih zena,sto je eto mogla otici u Brazil,ali joj je nesto ipak vaznije od svih tih nogometnih cirkusa,a to je njena cerka,i njena sigurnost,svaka cast gospodji,a Lovrenu uspjeh na mundijalu,i zabije neki gol Kameruncima……..

MA
matador007
09:43 18.06.2014.

Lovren je prezgodan i svatko tko tvrdi drugačije laže kao pas!!!!!

Avatar lelo3003
lelo3003
09:49 18.06.2014.

lovren je bas zgodan!!