Izbori

Evo koja je televizija bila najgledanija u noći potvrde Vlade RH

Foto: HRT
Studio 4, HRT
Foto: HRT
Studio 4, HRT
Foto: HRT
Studio 4, HRT
26.01.2016.
u 15:29
Pogledaj originalni članak

 HTV 4 privukao je najviše gledatelja informativnih sadržaja u večeri izglasavanja povjerenja novoj Vladi Republike Hrvatske.

Tijekom cijeloga toga dana prijenos zbivanja u Hrvatskome saboru i izvješćivanje o njima pratio je dosad najveći broj gledatelja na tome kanalu, a kasnovečernje vijesti u 23.18 pratilo je čak 8,3 % stanovništva, tj. 26,3 % onih pred malim ekranima, što je gotovo 340 000 ljudi.

Cjelodnevni je prijenos na Četvrtome programu Hrvatske televizije 22. siječnja ostvaren s pomoću novoga sustava koji je Hrvatska radiotelevizija u rujnu postavila u suradnji s Hrvatskim saborom. Riječ je o režiji iz koje se daljinski upravlja sa sedam najsuvremenijih kamera visoke (HD) rezolucije, koje se nalaze u sabornici i zahvaljujući kojima je slika kvalitetnija i oštrija te u formatu 16 : 9. Sjajni rezultati koje je Četvrti program Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) ostvario 22. siječnja potvrđuju pozitivan trend toga kanala, koji osobito dolazi do izražaja na temelju sve boljih rezultata emisije Studio 4, koja je trenutačno najduža i najsloženija televizijska emisija uživo u hrvatskome televizijskom eteru i emitira se svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

- Četvrti program HTV-a gledatelji su prepoznali kao kanal na kojemu trenutačno doznaju aktualne, relevantne i pouzdane najnovije informacije te kao kanal koji biraju tijekom važnih događanja, istaknula je rukovoditeljica Informativnoga medijskog servisa Hrvatske radiotelevizije Lamija Alečković.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz