snima novi spot

Evo gdje se ovih dana može vidjeti Giuliana

Foto: Press foto
Giuliano
Foto: Press foto
Giuliano
01.04.2014.
u 12:17
Ubrzo očekujemo premijeru Giulianove nove pjesme i spota.
Pogledaj originalni članak

Ovih dana Giuliano je u radnom posjetu Sarajevu gdje snima novu pjesmu, s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Giuliana za Sarajevo, kaže, vežu lijepe uspomene i draga prijateljstva pa ga boravak u Sarajevu iznimno veseli.

Do suradnje s autorom pjesme, sarajevskim glazbenikom Amilom Lojom došlo je preko zajedničkog prijatelja Murisa Varajića, gitarista legendarnih Indexa.

- Prije nekoliko tjedana Muris mi je poslao pjesmu koja mi se već na prvo slušanje jako svidjela, pa tu nije bilo puno razmišljanja – dogovorili smo detalje, i evo me u studiju. Amil je novi autor u mom diskografskom opusu pa će i zvuk biti nešto drugačiji, kazao je Giuiliano.

Ideja i snimanje video spota i za ovu pjesmu povjerena je već dobro znanoj ekipi redatelja Tonija Banova. Ubrzo očekujemo premijeru Giulianove nove pjesme i spota.

>>Kakav 'okršaj'! Dvije bivše i sadašnja na istom mjestu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.