Briše uspomene

Eva Longoria nije željela podsjetnik na bivše dečke

Foto: Gtres/PIXSELL
Eva Longoria
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
eva longoria
Foto: Instagram/Eva Longoria
Eva Longoria
30.10.2016.
u 13:09
Zvijezda serije "Kućanice" uklonila je sve tetovaže koje je posvetila bivšim dečkima i bivšem suprugu Tonyju Parkeru
Pogledaj originalni članak

Glumica Eva Longoria uklonila je s tijela sve tetovaže koje je posvetila bivšim dečkima, ali i bivšemu suprugu Tonyju Parkeru. – Ono što mi se činilo pametnim kad sam imala 20 godina, danas mi se više ne čini – izjavila je zvijezda serije “Kućanice” koja je snimila postupak uklanjanja tetovaža te o tome objavila video.

– Ovo je pouka svima. Tetoviranje ponekad boli, ali uklanjanje tetovaže boli deset puta više – rekla je glumica koja je uklonila i tetovažu posvećenu bivšem suprugu. U srpnju udala se za meksičkog medijskog mogula Joséa Bastóna s kojim priželjkuje dijete, ali izjavila je kako je svjesna da je sve u Božjim rukama. Nedavno je objavljeno i da će naslijediti Toma Sellecka u seriji „Magnum“. Eva će utjeloviti Magnumovu kćer, bivšu članicu tajne službe američkih marinaca. 

>>Eva Longoria udala se u vjenčanici V. Beckham

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.