Emotivna objava

Enis Bešlagić: A gdje još imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga svog

Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: instagram
Foto: instagram
05.08.2022.
u 16:00
Glumac, kojeg smo gledali i u RTL-ovoj seriji "Blago nama" prije par mjeseci, nakon što je počeo rat u Ukrajini, je napisao kako mu nije lako stalno razmišljati pozitivno i šaliti se u ovim teškim vremenimax.
Pogledaj originalni članak

Glumca Enis Bešlagić već duže vrijeme na društvenim mrežama uz hashtagove #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju i #nikoganemrzimsamonekogaboljevolim stavlja pozitivne i emotivne objave, a novom je objavom opet ganuo svoje pratitelje.

- Dovoljno je nekada da se možeš osloniti i na zid… A gdje još da imaš i taj luksuz danas u životu, pa da se možeš osloniti na nekoga tvog, onoga kojeg osjećaš svojim… Na nekoga, ko ti želi samo dobro sa svim tvojim manama i vrlinama. Onoga ko bezinteresno brine o tebi svojom pažnjom i najveći ti je oslonac u ovim vremenima zavisti i koristoljublja. Nema takvih mnogo oko nas i zato ne ispuštajmo takve ljude iz svoga života… Greška je pomisliti , da takvi samo stoje u redu da nam budu oslonac u svakom smislu… Zato , čuvaj takve ljude i brini se o onima koji nisu tu samo tek tako, što moraju biti… Ništa se ne podrazumijeva, a život lagano nam briše dane… - napisao je Enis. 

Glumac, kojeg smo gledali i u RTL-ovoj seriji "Blago nama" prije par mjeseci, nakon što je počeo rat u Ukrajini, je napisao kako mu nije lako stalno razmišljati pozitivno i šaliti se u ovim teškim vremenima.  - Zaista, nije lako svakodnevno biti pozitivan. Dijeliti tu energiju i djelovati s osmijehom. Ali je opet lakše širiti tu pozitivu u ova teška vremena, nego čekati da ti je neko drugi donese. Mnogo je toga što nas čini sretnim i zadovoljnim oko nas, samo smo se navikli na to, pa i ne vidimo te silne blagodati. Sve je do nas - rekao je tada.

VIDEO Ronaldo i Georgina crtali su jedno drugo: Fanovi se iznenadili kako je nogometaš nacrtao partnericu

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HI
hiohio
16:30 05.08.2022.

Kad je ovaj glavni u Hrvatskom glumištu onda znaš koliko je hrvatska gluma jadna danas.

KP
Karlovacko pivo
16:19 05.08.2022.

Ti se možeš slobodno oslonit na svoga Bakira on je najveći oslonac za vas

Avatar Moodleen
Moodleen
17:25 05.08.2022.

Pa vidiš kako se drug Plenkošević može osloniti na svog Pupavca.