"Zračni zagrljaj"

Emocije su svladale našu glumicu: Suze radosnice i susret nakon 96 dana

Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Ecija Ojdanić
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
06.05.2020.
u 21:45
Glumica Ecija Ojdanić tri mjeseca nije vidjela svoje roditelje i ne skriva koliko je sretna što su se konačno sreli.
Pogledaj originalni članak

Zbog pandemije koronavirusa i mjera opreza koje su propisane glumica Ecija Ojdanić nije mogla vidjeti svoje roditelje koji žive u Kljacima. Sada kada se mjere polako popuštaju jer se u Hrvatskoj broj oboljelih od koronavirusa smanjuje, glumica je iskoristila priliku da posjeti  roditelje ali pokazala je i kako su držali propisanu distancu od dva metra udaljenosti. 

- "Zračni” zagrljaji. Nije bilo poljubaca, ali bilo je suza radosnica. Susret nakon 96 dana.- napisala je glumica uz fotografiju s roditeljima i dodala kako je ovo nova realnost. Glumica koju smo gledali u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi" uvijek ističe koliko joj je važna njezina  obitelj i podrška koju joj daju, a to je posebno naglasila i u nekoliko navrata otkako je počela pandemija i otkako je u Zagreb prije više od  mjesec dana bio jak potres. 

Foto: Karmen Oblak
Foto: Karmen Oblak
Foto: Josip Regović
Foto: Josip Regović
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram

- Moja obitelj.. snimljena 1990.-te. Moja banka sigurnosti, iz koje crpim snagu za sve. A pogotovo za ovakve crne dane, kad nam više nego ikad treba stabilnosti. Danas smo svatko na svojoj strani. Sestra u Splitu, mama i tata u Kljacima, ja u Zagrebu, brat na nebu. - poručila je nedavno uz obiteljsku fotografiju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.