IGRA PRIJESTOLJA

Emilia Clarke otkrila dramatičnu transformaciju svoje Khaleesi u novoj sezoni hit serije

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emilia clarke
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emilia clarke
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emilia clarke
Foto: Reuters/PIXSELL
Actress Emilia Clarke arrives at the British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Awards at the Royal Opera House in London, February 14, 2016. REUTERS/Toby Melville
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
emilia clarke
19.09.2017.
u 21:10
- AAAAHHHHHHH, napravila sam to! Majko zmajeva upoznaj Emiliu! Emila, upoznaj Majku zmajeva - napisala je Emilia
Pogledaj originalni članak

Glumica Emilia Clarke, najpoznatija kao Daenerys Targaryen u hit seriji "Igra prijestolja" iznenadila je svojih 15 milijuna pratitelja na Instagramu drastičnom promjenom izgleda. Kao što je dobro poznato, proteklih sedam godina Emilia je privatno bila brineta, a na snimanju je kao Daenerys stavljala plavu periku. Čini se kako u osmoj sezoni više neće nositi periku, budući da je obojala kosu u plavu.

  - AAAAHHHHHHH, napravila sam to! Majko zmajeva upoznaj Emiliu! Emila, upoznaj Majku zmajeva - napisala je Emilia i pozdravila Kevina Alexandera i Candice Banks, kreatore Khaleesine perike.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz