Slavni pjevač

Elton John se ženi, na Instagramu najavio veliki dan

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
Foto: Instagram
21.12.2014.
u 13:50
Slavni pjevač je u svojoj prvoj objavi na Instargramu najavio veliki dan te pozvao sve da im se pridruže
Pogledaj originalni članak

Sir Elton John i David Furnish odlučili su se i službeno vjenčati i to devet godina nakon što su se odlučili za civilno partnerstvo. Slavni pjevač je u svojoj prvoj objavi na Instargramu najavio veliki dan te pozvao sve da im se pridruže.

Foto: Instagram

Na ceremoniju koja se održava danas u njihovom domu u Windsoru pozvani su i slavni prijatelji para poput Davida i Victorie Beckham te Elizabeth Hurley.

Elton je objavio i fotografiju cipela njihovih dva sina uz poruku: Cipele naših malih nosača prstena su ispolirane i spremne.

>> Elton John pao na teniskom turniru pa postao viralni hit

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

DU
Deleted user
14:38 21.12.2014.

Dražesno. Ima direktan prijenos na HTV ?

PA
pacijent
14:35 21.12.2014.

to je jako vazna vijest ? samo ne znam za koga sigurno za takve ko sto su i oni bole sni

01
011sale
18:05 21.12.2014.

Bolesno Bolesno Bolesno