Godišnjica smrti Dine Dvornika

Ella Dvornik: Uvijek se pitam je li moj otac išta zažalio ili je htio nešto više i bolje

Foto: Facebook
Ella Dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Facebook/Ella Dvornik
dino dvornik
07.09.2015.
u 11:29
Na današnji dan prije 7 godina u 45. godini života preminuo je kralj hrvatskog funka Dino Dvornik
Pogledaj originalni članak

Na današnji dan prije točno sedam godina preminuo je kralj hrvatskog funka Dino Dvornik. Poznati pjevač preminuo je 7. rujna 2008. u svom stanu u Zagrebu u 45. godini života nakon što je popio smrtonosnu kombinaciju tableta za smirenje, protiv bolova i antidepresiva.

Pjevačeve smrti prisjetila se njegova kći  Ella Dvornik koja je tada imala 17 godina.

– 7 godina... Tko bi rekao da je tako dugo prošlo? Kako godine brzo prođu... Čini mi se što si stariji da je i brže. Imala sam 17 godina tada, a i sada se osjećam kao da mi je 17 makar znam da mi nije. Nekih stvari se sjećam kao da su bile jučer, a nekih od jučer kao da su godinama daleko. Možda nam se pobrka sve to u glavi pa sjećanja ne slažemo više po vremenu već po važnosti. Sjećam se sada ovog trenutka prije 7 godina. Sjedila sam na fotelji u svom stanu u Prečkom. Mama me je nazvala i plakala "nema više tate". Tako je započelo moje jutro na ovaj dan prije 7 godina. Nikad nitko nije spreman primiti takve vijesti pa čak i ako su iščekivali - taj trenutak je neobjašnjiv, kao da ste vidjeli nešto što nije s ovog svijeta. Međutim zapitam se uvijek – Da sam na samrti što bih požalila? Da li je on ista požalio? Da li je htio više i bolje? Jesmo li ga spriječili da bude ono što je htio biti svojim mišljenjima? – napisala je Ella na svom Facebook profilu.

 

>> Ella poručila ocu: Dragi moj tata, najdivniji ti 51. rođendan želim, volim te i uvijek si u srcu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
maliMalecki
15:58 07.09.2015.

Ova balavica bi da živi na tatinom liku i djelu!?...ajde bejbe odrasti i počni nešto raditi a ne se prenemagati i glumiti neku umjetnicu a veze sa vezom nemaš

Avatar Peterančan
Peterančan
13:18 07.09.2015.

Čemu tolko medijskog prostora obitelji iz romana Dostojevskog? I novinarstvo je otišlo, ko i sve drugo, na krivu stranu ulice. Ako neko bolesnom djetetu donira milijun eura, jedva da budu tu i tam koje novine objavile člančić od dve rečenice, al ak se nekakvoj fufici vidi bradavica - udarna vijest, naslovnica ... O, Bože dragi!

Avatar Dameanu
Dameanu
14:35 07.09.2015.

Pa dobro po cemu su Dvornikovi VL toliko zanimljivi? Dosta ih je vise.