osvojio je charles

Ella Dvornik putuje i uživa u ljubavi sa 13 godina starijim dečkom

Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
23.01.2015.
u 16:13
Ella, kći Dine Dvornika, već je godinu dana u ljubavi sa 13 godina starijim britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom, s kojim boravi u Londonu
Pogledaj originalni članak

Ella, kći Dine Dvornika, već je godinu dana u ljubavi sa 13 godina starijim britanskim marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom, s kojim boravi u Londonu.

On je naziva ljubavlju svog života, a ona uživa. Charles i Ella putuju svijetom, uživaju u hrani i zajedničkim trenucima, a ljubav se ne trude skriti. Ljubavlju se često hvale na društvenim mrežama. Charles je diplomirao arhitekturu i vlasnik je tvrtke Adfrap Media.

Novu godinu dočekali su zajedno u Beogradu, u društvu Elline majke Danijele. Posjetili su zajedno brojne države svijeta, a ubrzo planiraju u Barcelonu. U namjeri da proputuje svijet, Ella je sve uspješnija.

Foto: Instagram

>>VIDEO Pogledajte kako Ella Dvornik pleše oko šipke!

>>Ella Dvornik: Kosa mi otpada od stresa koji sam prošla u Londonu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

UB
UBODEPAODE
16:17 23.01.2015.

Koga briga za tu osobu !

Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:39 23.01.2015.

nek uživa... dok "marketinški stučnjak" ne nađe nešto mlađe....

Avatar dolazi
dolazi
21:15 23.01.2015.

WTF....Ella je sve uspješnija???????, šta ovo znači, u čemu je ova mala fufica uspješna?????