NIJE JOJ LAKO

Ella Dvornik otkrila kako se nosi s drugom trudnoćom: 'Ako eksplodiram...'

Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Youtube
Ella Dvornik
27.12.2019.
u 17:38
- Lijevo – ja 2017. godine, 5 dana prije porođaja. Desno – ja danas, 3 mjeseca prije porođaja. Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće - napisala je Ella
Pogledaj originalni članak

Blogerica Ella Dvornik na društvenim mrežama svakodnevno objavljuje fotografije iz privatnog života, a pratiteljima na Instagramu pokazala je kako se nosi s drugom trudnoćom.

- Lijevo – ja 2017. godine, 5 dana prije porođaja. Desno – ja danas, 3 mjeseca prije porođaja. Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si 9 mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće. Jedino se veselim ovoj mrtvoj sezoni nakon nove godine jer će se sve primiriti, jer zaista ne znam kako bih preživjela - napisala je blogerica koja od početka prosinca na svom YouTube kanalu snima videa u kojima opisuje sve što joj se događa. 

 – U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna  - napisala je Ella pokraj usporednih fotografija dviju trudnoća.. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

NA
Naj
18:06 27.12.2019.

Nemojte nas više zamarat glupostima koje ne "čitamo čim vidimo ime ove osobe.

AV
avalon22
18:11 27.12.2019.

Opet plaćeni oglas

MA
marli
18:26 27.12.2019.

Plaćeni oglas za "influence". Zanima me više jel žirafa u Africi dobila hemeroide