Njihova je sličnost nevjerojatna

Dirljivom objavom prisjetila se legendarnog glumca

Foto: Facebook
ella dvornik
Foto: Facebook
boris dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
boris dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
Foto: Instagram
ella dvornik
17.04.2015.
u 14:00
Da je živ, jedan od najvećih hrvatskih glumaca jučer bi proslavio 76. rođendan
Pogledaj originalni članak

Sedam godina prošlo je otkako nas je napustio veliki glumac, redatelj i scenarist Boris Dvornik. Da je živ, jedan od najvećih hrvatskih glumaca jučer bi navršio 76 godina.

Njegovog rođendana na svom Facebook profilu, s danom zakašnjenja, prisjetila se i unuka Ella, kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika

– Iskopala sam ovu fotku jer me užasno podsjeća na Dinu Dvornika, baš su bili slični u mladosti. Slavim njegov rođendan (sa zakašnjenjem, sorry) jer da nije bilo njega, ne bi bilo ni moga tate. Sretan rođendan didi sa zakašnjenjem i nadam se da je neki party tamo gore! – napisala je Ella uz fotografiju iz Borisovih mladenačkih dana. 

Ellina objava dirnula je njene pratitelje na društvenoj mreži koji su mladoj avanturistici utjehu pružili lijepim riječima.

– Tvoj djed je baš bio jedan od onih ljudi koji nikako nisu mogli ostati u gomili, da se ne izdvoje. Baš kao i otac ti. Ovakve ljude treba pamtiti i s poštovanjem ih se sjećati – glasi jedan od komentara na Dvornikovu fotografiju.

 

>>Njegova karizma živi vječno! Prošlo je sedam godina od smrti Borisa Dvornika

>>Ella Dvornik: Morala sam razbiti prozor od kuhinje i provaliti si u kuću

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz