tamo je opuštenije

Ella Dvornik: Ako odem u Japan, neću se vraćati

Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
Ella Dvornik: Ako odem u Japan, neću se vraćati
30.08.2012.
u 10:00
Spot za njenu pjesmu "Hentai" zabranili su na YouTubeu zbog neprimjerena sadržaja.
Pogledaj originalni članak

Zbog provokativnih scena u spotu "Hentai" YouTube je u nekoliko navrata taj spot Elle Dvornik proglasio neprimjerenim sadržajem i uklonio ga je sa servisa. Ni samoj pjevačici nije jasno što je toliko uznemirujuće u videospotu.

Sapuni s njezinim likom

– Navodno su spot maknuli sa servera zbog seksualnih konotacija. Pritom, pretpostavljam, misle na to što sam prijateljicu u spotu jezikom polizala pokraj stražnjice. Taj dio spota zapravo je bio zezancija između prijateljice Marine i mene kojom smo se nadovezale na razgovor o tome kako glazbenici u Hrvatskoj uvijek ližu dupe jedni drugima. Zanimljivo je kako s druge strane nisu smatrali uznemirujućim Rihannin spot u kojem se puca. Zanima me samo kako će tek reagirati na novi spot Colonije za koji sam radila scenarij i koji je puno provokativniji od mog – pita se Ella. No, početnu ljutnju zamijenile su neke slađe brige – pregovori oko njezina odlaska u Japan, na čijem tržištu želi stvoriti glazbenu karijeru.

– O tome se brine moj menadžer i trenutačno je u pregovorima s producentima iz Japana, ali meni ništa ne govori dok stvari ne budu finalizirane jer bih se odmah izbrbljala i prerano bih se počela radovati. Otkrio mi je da se čuo i s čovjekom koji radi za Snoop Doga i Phila Collinsa, koji se zainteresirao za moju pjesmu, ali nije otkrio detalje – kaže Ella, objašnjavajući zašto se tako žarko želi probiti na japanskoj estradi:

– Zapad mi je postao previše komercijalan, sve je tako tipično i svi briju na Ameriku. U Japanu su opušteniji i sve je nekako ležernije. Japanski je učila u školi dvije godine a poslije je sama nabavila neke kompjutorske programe uz čiju je pomoć svladala osnove tog jezika – govori.

– Sigurno bih znala pitati gdje je taksi ili kako da dođem nekamo, znam taman toliko da se mogu snaći. Ako odem u Japan, mislim da će mi se toliko svidjeti da se sigurno neću vratiti u Hrvatsku – kaže Ella.

U Japanu je sve opuštenije

Potporu u ovom naumu pružili su joj brojni obožavatelji, a studio GEEK designers iz Varaždina oslikali su i sapune koji će nositi Ellin lik. Ideja i spot oduševili su i mamu Danijelu.

– Mami je to bilo super pogotovo zato što je takav electro zvuk na tragu onoga što je tata radio prije smrti. Svima koji govore da se tata Dino okreće u grobu zbog ovog spota i pjesme mogu poručiti da sam sigurna kako nisu u pravu – kaže kći pokojnog velikana domaće glazbe Dine Dvornika.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 72

AN
Android
10:04 30.08.2012.

" Ako odem u Japan, neću se vraćati " Da ti se bar ispuni želja.

MA
marina
10:17 30.08.2012.

samo odi!

ĆA
ćaćaća
12:29 30.08.2012.

da bar to kaže naša vlada:))