Radijska emisija

Elena Stella i Božidarka Matija Čerina o dvobojima u „The Voiceu“

Foto: The Voice
Elena vs. Nicole
02.03.2015.
u 13:13
Pobjednice dvoboja iz timova mentora Ivana Dečaka i Tonyja Cetinskog na Hrvatskom radiju komentirale prolazak u dvobojima.
Pogledaj originalni članak

U današnjoj radijskoj emisiji na Drugom programu Hrvatskog radija mentori u showu „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“, Ivan Dečak i Tony Cetinski, komentirali su svoje natjecatelje iz druge emisije dvoboja.

Dojmove o dvoboju podijelile su i pobjednice iz njihovih timova, Elena Stella i Božidarka Matija Čerina.

Cijelu emisiju možete poslušati samo na Večernji.hr.

 

 

Komentare ostalih pobjednika iz prve emisije dvoboja te njihovih mentora možete čuti u srijedu i u petak u 9:35 na Drugom programu Hrvatskoga radija.

>>The Voice: Žestoke bitke i Indirine suze

>>Prvi Dečakovi pobjednici dvoboja u "The Voiceu" komentirali pobjedu

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.