vatre ivanjske

Elena i dalje glumata pred Petrom i samo ga zavarava

Foto: RTL
vatre ivanjske
Foto: RTL
vatre ivanjske
Foto: RTL
vatre ivanjske
Foto: RTL
vatre ivanjske
Foto: RTL
vatre ivanjske
29.09.2014.
u 14:04
Hoće li Ana i Viktor izvući živu glavu?
Pogledaj originalni članak

U pokušaju da spasi Viktora iz goruće kolibe, nakon što ga je Andrija udario i pobjegao, Ana se ozlijedi. Pronađe ih Klara, koja pozove hitnu pomoć. Hoće li Ana i Viktor izvući živu glavu?

Elena i dalje glumata pred Petrom i zavarava ga samo da poljulja njegovo povjerenje u Dinku, koja ustraje u otkrivanju istine o Markovoj smrti. Sestrinsku svađu prekida telefonski poziv iz bolnice...

Nakon što dođe k svijesti, Patrik shvati da mu je nestala aktovka s novcem. Uzrujan zove policiju i optužuje goste pansiona da su ga pokrali. Očajan je, sam, bez doma i novca... Tomo i Vera se sažale nad njim i pozovu ga da prenoći kod njih.

>>Alen Liverić tekst za 'Vatre ivanjske' uči tako da ga prvo nacrta

Foto: RTL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.