iz amerike

Ekskluzivni dnevnik klape Intrade: San Jose grad je po našem guštu

Foto: PR FOTO
tomislav bralić
Foto: PR FOTO
tomislav bralić
22.10.2014.
u 12:43
Nakon uspješno odrađenih koncerata u Torontu, Vancouveru i Kaliforniji, slijede koncerti u Los Angelesu 25. listopada i New Yorku 26. listopada
Pogledaj originalni članak

Klapa Intrade i Tomislav Bralić nastupili su u San Joseu.

Nakon uspješno odrađenih koncerata u Torontu, Vancouveru i Kaliforniji, slijede koncerti u Los Angelesu 25. listopada i New Yorku 26. listopada. Ekskluzivno za Večernji list Tomislav Bralić otkrio je kako je San Jose baš po njihovoj mjeri.

– San Jose... grad po našem guštu, bar što se tiče klime, lipo toplo. Još jedan koncert je iza nas, dakle treći u pet dana. Moram ovom prilikom spomenuti i čovika koji nam je omogućio da nastupamo u velebnim teatrima Kanade i Amerike, Chach, u teatrima di su nastupili najveći svjetski pivači, orkestri. I tako sad nakon 12000 kilometara prijeđenih u pet dana, dobili smo četiri dana za zasluženi odmor – ispričao nam je Bralić.

>>Ekskluzivni dnevnik klape Intrade s američke turneje

>>Tomislav Bralić i grupa Intrade otputovali na turneju po SAD-u i Kanadi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.