napio se, a cura mu poludjela

Pijan koketirao s drugom curom - Popularni mladi glazbenik ponovno sam

Foto: Instagram
ed sheeran
Foto: Instagram
ed sheeran
Foto: Instagram
ed sheeran
27.03.2015.
u 09:30
- Nisam bio sam, bio sam u vezi dulje vrijeme - rekao je Ed. Kada ga je voditelj Kyle Sandilands upitao znači li to da je trenutno sam, odgovorio je potvrdno
Pogledaj originalni članak

Jedan od najpopularnijih mladih glazbenika, Ed Sheeran, ponovno je sam. Prekinuo je s djevojkom Athinom Andrelos nakon godinu dana veze.

Potvrdio je to u intervjuu za jednu australsku radio postaju. - Nisam bio sam, bio sam u vezi dulje vrijeme - rekao je Ed. Kada ga je voditelj Kyle Sandilands upitao znači li to da je trenutno sam, odgovorio je potvrdno. Prekid je uslijedio nakon burne svađe na nedavnoj dodjeli BRIT Awardsa.

- Kap koja je prelila čašu bila je kombinacija njegova alkoholiziranog stanja na after partyju te činjenica da nije mogao odbiti djevojku koja mu se upucavala cijele večeri - otkrio je izvor. Dan poslije, prekinuli su, odlučivši da nije pošteno da ostanu zajedno. Prije producentice Athine, Ed je bio u vezi s kolegicom Ellie Goulding, koja ga je navodno prevarila.

>>Ed Sheeran i Sam Smith moćno nadvladali konkurenciju

>>Trojica mladih tenora odnijeli pobjedu na Sanremu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FA
farukbob
10:32 27.03.2015.

huhani saran

ĆA
ćaćaća
12:53 27.03.2015.

žućo ljepotan :)

ZG
zgbuco
12:41 28.03.2015.

Ma dajte više sa tim člancima o mladim, popularnim, svjetskim i inim likovima. Ko je čuo za njega? Po čemu je on to tak popularan? Fakat ne znam kak bi živjel bez ovakvih vijesti.